Nieuws / Zwangerschapsverlof Dr Deleersnyder
04/02/2022

Vanaf maandag 7 februari gaat Dr Deleersnyder in moederschapsverlof. We wensen haar een vlotte geboorte en een fijne tijd met haar tweede kindje.

 

Wat brengt de toekomst?

In februari hebben wij geen extra ondersteuning in de praktijk. 

Vanaf 7 maart '22 zal Dr Eline De Buysscher als vervangarts voor Dr Deleersnyder halftijds werkzaam zijn in de praktijk. Haar ervaring zal een grote ondersteuning zijn in de prakijk. Tot half mei kan u bij haar terecht voor alle problemen. Zij zal toegang hebben tot uw medisch dossier. U kan via de online agenda inboeken.

Van 11 tot 13 april '22 zal wegens paasverlof de praktijk gesloten zijn.

 

Tijdelijke patiëntenstop

Omwille van onvoorziene omstandigheden, de afbouw bij Dr Marc Vermeersch en geen vervanging in de huisartsenpraktijk, zijn we genoodzaakt enkele maatregelen te nemen.

Helaas kunnen we tijdelijk geen nieuwe patiënten aanvaarden in de praktijk. Indien u geen globaal medisch dossier bij ons heeft, vragen we u uw huidig GMD-houdende arts te blijven contacteren. We maken enkel een uitzondering voor patiënten van Dr Marc Vermeersch die wij reeds opvolgden en een aanvraag voor onze praktijk hebben gedaan.

We beseffen dat de wachttijden oplopen, maar we vragen om uw zorg niet uit te stellen en voldoende op tijd een afspraak te maken. Dringende problemen schatten we desnoods telefonisch in en kunnen zoveel mogelijk binnen de 24uur opgelost worden.