Nieuws / Werken in de straat
27/08/2020

Vanaf 31 augustus wordt er door Fluvius gewerkt in de Honzebroekstraat. De werken kaderen in de aanleg van het warmtenet.

De werken verlopen in 4 fases. Fase 1 : vanaf de Biezenstraat (inclusief aansluiting op traject in Biezenstraat) tot aan de Lakenstraat. Vanaf 31 augustus 2020 (gedurende 2 weken)

 

In het stuk waar er gewerkt wordt, is de rijweg afgesloten voor alle verkeer in beide richtingen. Is de fase afgelopen, dan is er opnieuw plaatselijk verkeer mogelijk. Te voet of met de fiets aan de hand kan je wel op het voetpad langs de werfzone wandelen.

Dit betekent dat de rijbaan voor de praktijk niet kan gebruikt worden vanaf 31 augustus tem 11 september.  U kan bijgegevolg niet parkeren voor de praktijk.

Probeer dus zoveel te voet, met de fiets of openbaar vervoer tot bij de praktijk te komen. Wanneer u echter met de auto komt, zal u moeten parkeren in de Biezenstraat. We hebben gevraagd aan de stadsdiensten om een tijdelijke parkeerzone in de Biezenstraat aan te duiden. 

 

Hoe kan u tot bij de praktijk geraken? 

Om de Honzebroekstraat in te rijden, moet u via de Gitsestraat of de Beekstraat inrijden. Er zal eenrichtingsverkeer zijn in de Biezenstraat richting Hoogleedsesteenweg, dus zo kan u niet tot bij ons geraken. 

Meer info: https://www.godelieveleeft.be/honzebroekstraat-aanleg-warmtenet-2020