Nieuws / Voorzorgen bij een raadpleging
07/05/2020

We zien jullie graag terug op de praktijk, maar gelieve enkele voorzorgen te nemen...

  1. We spreiden onze raadplegingen beter. Bedoeling is dat een patiënt slechts enkele minuten in de wachtzaal moet blijven zitten. Is er toch iemand aanwezig, blijf dan even buiten wachten. Kom nooit zonder afspraak in de wachtzaal zitten. Hou afstand van elkaar en laat deuren en ramen openstaan.
  2. Wij vinden het belangrijk om zieke mensen te kunnen onderzoeken - er kunnen mensen met COVID-klachten langskomen. Hou het risico in de wachtzaal klein door continu een mondmasker te dragen en afstand te houden: bescherm uzelf en een mede-patiënt.
  3. We hebben ontsmettingsalcohol en een instructieblad aan de ingang van de praktijk klaargelegd. Voor de veiligheid van uzelf, uw mede-wachtende en de artsen vragen we om steeds een mondmasker te dragen. Dit blijft na 1/10/2021 verplicht in de huisartsenpraktijk.
  4. Een gewone raadpleging duurt 15min en opruimen + ontsmetten duurt 5min. Gelieve daar rekening mee te houden. Indien u een langere raadpleging wenst: bel ons vooraf
  5. Betaal elektronisch: Bancontact app, Payconiq en de 'gewone' kaart (bij Dr Gouhie).

 

Toch ziek? Koorts? Hoesten? Keelpijn? 

Bel ons op of de de online "self assessment tool", wij helpen u verder om u te laten screenen naar Covid19. U kan op een afgesproken moment op de praktijk komen of telefonisch geholpen worden. Kom dan nooit zomaar naar de praktijk zonder te bellen, ook niet voor een andere klacht. 

Waar let je op bij online afspraak maken?

Dit kan maximaal 2 weken vooruit geboekt worden omwille van steeds veranderende omstandigheden. 

Enkele richtlijnen:

  • Volg de instructie op de afspraken-pagina goed op. Doe eerst en vooral de COVID-check!
  • Indien u voor andere zaken komt; gelieve deze duidelijk te vermelden bij uw online boeking.
  • Twijfel? Bel ons telesecretariaat en we zullen u de nodig instructies geven.