Nieuws / Voorzorgen bij een raadpleging
07/05/2020

We zien jullie graag terug op de praktijk, maar gelieve enkele voorzorgen te nemen...

  1. We spreiden onze raadplegingen beter. Bedoeling is dat een patiënt slechts enkele minuten in de wachtzaal moet blijven zitten. Is er toch iemand aanwezig, blijf dan even buiten wachten. Kom nooit zonder afspraak in de wachtzaal zitten. Er zijn slechts 3 zitplaatsen in de wachtzaal op 1,5m.
  2. We hebben ontsmettingsalcohol en een instructieblad aan de ingang van de praktijk klaargelegd. We vragen ook zelf een (stoffen) mondmasker aan te doen van zodra u de praktijk binnenkomt. 
  3. Een gewone raadpleging duurt 15min en opruimen + ontsmetten duurt 5min. Gelieve daar rekening mee te houden. Indien u een langere raadpleging wenst: bel ons vooraf
  4. Betaal elektronisch: Bancontact app, Payconiq en de 'gewone' kaart (bij Dr Gouhie).
  5. Bloeddrukmeting, suiker opvolgen, hartritme volgen,... ook dit kan u zelf uitvoeren en ons de resultaten van doorsturen. Bespreek met ons de mogelijkheden van mHealth!

 

Toch ziek? Koorts? Hoesten? Keelpijn? 

Bel ons op, wij helpen u verder om u te laten screenen naar Covid19. Kom dan nooit zomaar naar de praktijk zonder te bellen, ook niet voor een andere klacht. 

Waar let je op bij online afspraak maken?

Dit kan maximaal 1 week vooruit geboekt worden omwille van steeds veranderende omstandigheden. 

Enkele richtlijnen:

  • Gelieve GEEN online afspraak te maken indien u koorts of luchtwegklachten heeft (hoesten, keelpijn, pijn op de borst, kortademigheid, snotneus, verstopte neus, geur- of smaakverlies, spierpijn, hoofdpijn,…). Of als er binnen het gezin een corona-besmetting is. Neem in dat geval telefonisch contact op met de praktijk!
  • Indien u voor andere zaken komt; gelieve deze duidelijk te vermelden bij uw online boeking.
  • Indien u naar de praktijk komt, vragen wij u uitdrukkelijk om een (stoffen) mondmasker te dragen.
  • Kom niet te vroeg en kom alleen of met één begeleider bij minderjarigen of hulpbehoevenden.