Artsen

Dr. Justin Gouhie

  • Huisarts
  • Master in de Sportgeneeskunde KUL 2014 - Lid Sport- en Keuringsartsen (SKA)
  • Technische vaardigheden: EKG, Spirometrie, kleine heelkunde.
  • Aangesloten arts bij Defensie en Politie

LinkedIn

Ik ben geboren in het jaar 1985, zo kom ik uit de Generatie Y, opgegroeid in een heel snel ontwikkelende technologische wereld. Ik ben dan ook gebeten door de informatica, wetenschappelijke ontwikkeling, innovatie en communicatie.

Ik ben de trotse papa van 2 kleine meisjes Elena en Olivia en een zoontje Julian. Samen met Hanne proberen we onze kinderen de wereld zo positief mogelijk te laten ontdekken. Hun enthousiasme stimuleert mij ook om op alle vlakken mij maximaal te ontwikkelen, ook door hen word ik een betere huisarts/man. Ik kan mij uitleven in sport en spel. Zo zal je me vaak eens zien in een loopwedstrijd. 

Naast mijn basistaken als huisarts, hou ik me ook bezig met opleiding van toekomstig artsen. Ik probeer hen steeds tot luisterende en inlevende artsen te ontwikkelen, met een hart voor wetenschap. Zo kan ik ook steeds op professioneel vlak de laatste ontwikkelingen toepassen. Ook kan je me soms eens horen spreken in verband met preventie, beweging en sport. 

Dr. Larissa De Brabandere

  • HAIO, Huisarts-In-Opleiding

In juni 2020 ben ik afgestudeerd als basisarts aan de Universiteit Gent. Vol enthousiasme start ik nu met mijn vervolgopleiding tot huisarts. Ik hecht veel belang aan open communicatie en heb een bijzondere interesse voor dermatologie en pediatrie.

 

Aangezien ik opgegroeid ben in Tielt, is Roeselare voor mij nieuw terrein om te ontdekken. Ik kijk er alvast naar uit om de regio te leren kennen en de verschillende facetten van huisartsgeneeskunde onder de knie te krijgen!