Artsen

Dr. Justin Gouhie

  • Huisarts
  • Master in de Sportgeneeskunde KUL 2014 - Lid Sport- en Keuringsartsen (SKA)
  • Technische vaardigheden: EKG, Spirometrie, kleine heelkunde.
  • Aangesloten arts bij Defensie en Politie

LinkedIn

Ik ben geboren in het jaar 1985, zo kom ik uit de Generatie Y, opgegroeid in een heel snel ontwikkelende technologische wereld. Ik ben dan ook gebeten door de informatica, wetenschappelijke ontwikkeling, innovatie en communicatie.

Ik ben de trotse papa van 2 kleine meisjes Elena en Olivia en een zoontje Julian. Samen met Hanne proberen we onze kinderen de wereld zo positief mogelijk te laten ontdekken. Hun enthousiasme stimuleert mij ook om op alle vlakken mij maximaal te ontwikkelen, ook door hen word ik een betere huisarts/man. Ik kan mij uitleven in sport en spel. Zo zal je me vaak eens zien in een loopwedstrijd. 

Naast mijn basistaken als huisarts, hou ik me ook bezig met opleiding van toekomstig artsen. Ik probeer hen steeds tot luisterende en inlevende artsen te ontwikkelen, met een hart voor wetenschap. Zo kan ik ook steeds op professioneel vlak de laatste ontwikkelingen toepassen. Ook kan je me soms eens horen spreken in verband met preventie, beweging en sport. 

Dr. Karen Vereecke

  • HAIO , Huisarts-in-opleiding vanaf 1/10/2021 tem 30/09/2022.
  • Afgestudeerd als basisarts in 2021
  • Technische vaardigheden: EKG

Als 24-jarige spring-in-het-veld start ik dit jaar in de praktijk als huisarts-in-opleiding (HAIO). Ik ben sinds het begin van mijn studies in 2015 gepassioneerd door huisartsgeneeskunde, vanwege het brede kennisveld en het nauwe contact met de patiënten. Ik ben zeer open-minded en hou van een goed gesprek.

Mensen helpen zit in mijn bloed: mijn vader, broer en zus zijn ook werkzaam in de gezondheidszorg en mijn moeder geeft les aan apotheekassistenten. Dat kan geen toeval zijn... Ik ben geboren in Oostende en opgegroeid in Gistel. Nu woon ik sinds 2 jaar in Brugge met mijn vriend Niels.

Buiten de praktijk kan je me tegenkomen al lopend of wandelend in de natuur, op een loopwedstrijd of bij familie en vrienden. Ook lig ik wakker van de merkbare (klimaat)veranderingen en oneerlijkheden in onze wereld. Ik ga vaak op zoek naar de meest ecologische, ethische en duurzame manier om te reizen, sporten, eten, leven, enzovoort. Ik ben er van overtuigd dat we met z’n allen kleine stappen kunnen zetten in het groter geheel. “Impact boven perfectie”, zeg ik vaak.